Pai deig, økologisk spelt mel

Oppskrift Pai deig, jeg har byttet ut hvetemelet med økologisk spelt mel. Og kokossmør istedenfor vanlig smør

INGREDIENSER

  • 125 gram smør
  • 200 gram hvetemel
  • 2 ss vann

SLIK GJØR DU :

  • Kna hvetemel og smør sammen, tilsett kaldt vann og bland det godt til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
  • Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Forstek bunnen på 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.
  • Dermed er paibunnen  klar til å fylles med ønsket fyll og stekes videre.
  • Paien vår stekte ca 40 minutter tilsammen.

Paien kan du fylle med det du måtte ønske. Vi hadde pai til middag så her ble det fyll med bacon, søtpotet, gressløk og ost. Å kryddret med litt pepper, gurkemeie, cumin, kruspersille

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *