Muffins uten hvetemel

Ingredienser jeg brukte økologiske ingredienser for renest mulig mat. Jeg syns de ble veldig gode etter de fikk avkjølt seg litt.

  • 4 egg
  • 5 ss peanøttsmør eller annet nøttesmør
  • 1.5 dl kokosblomstsukker
  • 2 ss mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljeessens
  • 1 pakke mørk sjokolade

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Ha alle ingrediensene bortsett fra sjokoladen i en bakebolle.
  3. Bland til det er en jevn og noe tynn røre.
  4. Hakk sjokoladen.
  5. Ha røren over i muffinsformer.
  6. Ha sjokoladen over i muffinsformene.
  7. Stekes i ca 20 – 25 minutter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *