Rødt kjøtt med kantarell og løk

Oppskrift

  • 1 gul løk
  • kantarell så mye du vil ha i

surres i kokosfett i sammen, tilsett så mye rødt kjøtt dere trenger vi brukte to pakker ferdig  biff strimler fra norsk produsert kjøtt. Vi var tre stykker til middag. Krydre med salt og pepper.

  • Hell på litt vann på det ferdig stekte kjøttet, å jevn til litt saus med det du måtte ønske. Jeg brukte johannesurtmel siden jeg ikke skal ha hvetemel i hverdags kosten min. Jeg hadde også kraft stående fra jeg trakk hele kylling skråg i forrige uke. Som jeg brukte over kjøttet til å lage saus. Siden kraft er noe av det beste jeg kan gi kroppen.
  • stek søtpoteter i terninger i kokosfett som tilbehør

Kryddre søtpoteten godt med havsalt, pepper, chilipulver,cumin, paprika.

  • 1 pose baby lief salat ferdig vasket og en pose spinat salat ferdig vasket, vi blandet med litt isberg salat.

1 kommentar til «Rødt kjøtt med kantarell og løk»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *