Startet dagen med juicing av sellerirot, Betennelsesdempende kost

Frokosten i dag ble juicing av sellerirot å økologiske epler fra en vennindes hage

En bunt stangselleri i juice maskina bekjemper betennelser i kroppen, men smakte ikke så godt. Men vi kjører bare på med litt frisk eple juice til slutt for å døyve den verste smaken. For den er verd det om kroppen vil fungere bedre på sikt. Noe jeg faktisk syns den gjør.

jeg hadde en av de virkelig gode dagene i dag så det ble en fin rusle tur i sola i dag. Jeg haiket med min mann opp bakkene så gikk jeg hjem igjen med lille Alvin Malteser. Helt magisk å gå på egne bein på de beste dagene. Alvin sin instagram finner du her

Å vi måtte virkelig stoppe opp å nyte utsikten over båthavna hjemme å den fine Tinnsjøen. Kos å kunne se hjem fra toppen av jordet, spesielt når man står der oppe med skoa godt plantet på bakken å ikke i rullestol/doningen bestandig.

Jeg elsker å ta bilder av skoa mine på tur, det høres kanskje litt crazy ut men jo det er helt magisk.

Nydelig utsikt over Tinnsjøen som dere ser.

Å nå er det alene hjemme kveld med hvile og sofakos sammen med lille Alvin.

Er så glad for at jeg har han lille hjerteknuseren min ved min side uansett gode eller dårlige dager. Heldigvis for oss har det blitt flere gode enn dårlige dager nå for tiden. Så vi nyter det virkelig.

GOD HELG <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *