Marius genser

Endelig etter 9 måneder med samme genseren begynner den å bli ferdig. Marius genser nr 3 dette nå da. Strikket først en til eldste sønn så en til kjæresten til yngste mann å nå denne. Så nå blir det en Marius pause etter denne er ferdig tenker jeg. Å begynne på Morgendis kofta mi fra Sidsel Høvig. Den kan du se bilde av her.

Tror jeg vet om en som blir glad når han får denne, min yngste sønn.

Nå er det bare igjen å felle av ermene, feste alle løse tråder å montere genseren. Så blir det å strikke rød hals kant til slutt.

Det er alltid moro når et stort prosjekt som dette nærmer seg slutten. Siden jeg sliter mye med Me sykdom ved for mye håndarbeide blir det noen få omganger i slengen. Å blir jeg litt ivrig fordi jeg syns det er så gøy, blit øynene vonde å alt må legges vekk til symptomene er borte igjen.Å da tar det litt tid å få i havn en genser som dette. Men nå er jeg i en ganske god periode å kan gjøre litt mer før jeg må legge det fra meg igjen, å det er deilig.

Skal legge ut bilder å oppskrift når genseren er helt ferdig, kanskje et bilde av sønnen i huset om jeg får lov til det <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *