Vannfylt julelykt på batteri

 

Måtte dele denne flott vannfylte jule lykta som jeg kjøpte i fjor i interiør butikken vår her hjemme i Austbygda.

Gir så fin lys stemning i rommet. Ser de har lykter til salgs i år også, ønsker meg samme men med rund kule på i år. Får se hva nissen finner på. Austinteriør har lykter til salgs på nett også ta en titt Her

Begynner å glede meg veldig til neste helg da skal alle de store flotte nissene våre frem å lysa i vinduene. Dette ser faktisk lovende ut helsemessig også i år siden formen har holdt seg stabilt god over lengre tid for første gang på mange år. Da blir gleden enda større når man kan kose seg med litt juleforberedelser på gode dager.

Med ønsker om en god helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *