Infeksjon i tarm reservoaret

Måtte dele dette nydelige bildet Alvin er en fantastisk venn når formen dabber av i perioder. Her våkner jeg ved 12 tiden på formiddagen etter jeg og mini har svidd av ca 15 timer under dyna. Å våkne til en hårete ball som vrir seg rundt på ryggen å slikker meg i ansiktet varmer mitt hjerte.

Vært et par uker med elendig form pga betennelse i reservoaret. Tror rett og slett den dietten paleo/ steinalder kost var feil for meg. Virker som det blir for mye å fordøye med alle de rå grønnsakene å kjøttet. Så nå starter jeg litt på nytt med 8 liter itravenøst innabords over et par uker. Og fortsetter med resorb væske erstatning og næringsdrikker på resept. Å tilsetter litt og litt mat forsiktig.

jeg er nok heldig som har tilgang på hjelp hjemme så slipper jeg å reise på sykehuset for å få væske flere ganger i året etter jeg fjernet hele tykktarmen.

Alvin ligger trofast ved min side å venter på at matmor skal bli i bedre form igjen.

Etter noen dager med intravenøst er formen bedre å jeg har kommet meg ut av senga, det er alltid godt.

Men måtte til med en skikkelig hestekur denne gangen først med colifoam kortison skum. Så ble det falgyl pencelin siden skummet ikke var nok til å roe mage smerter å do flyging. Mesasal tar jeg hele tiden for å forebygge oppbluss i tarm reservoaret. Syns også de betennelse dempende medisinene hjelper mot utmattelsen min også.

Etter en slik hestekur med medisiner å mye hvile pleier formen å komme seg betraktelig så da er det bare å krysse fingrene på at jeg går en fin før juls tid i møte nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *