Jule forberedelser

For noen uker siden var jeg litt kreativ å pyntet litt opp med de gardinene jeg hadde liggende fra før. Å lage pynte bånd i gull av noen gamle tråd gardiner som ikke er i bruk lengre. Gjenbruk er en veldig fin ting syns jeg. Flott å kunne skape noe nytt av gamle ting man har gått lei av. Istedenfor å kaste så mye.

Så da klippet jeg trådene av gardinen å flettet de med en dusk i enden. Det var egentlig ikke så mye jobb å de ble kjempe fine. Å jeg sparte meg for å kjøpe nye som også koster litt. Pluss at jorda vår har fått litt mindre avfall på søppel dynga. Mange av oss lever litt i overflod i dag å har lett for å kjøpe nytt hele tiden. Jeg syns det er veldig gøy å prøve å gjøre det beste ut av ting man har hjemme fra før. Tenk så mange ting vi kaster som andre kunne fått glede av eller vi kan bruke det på nytt til nye ting slik som dette.

Sånn ble julevinduet med gjenbruk av gamle blonde gardiner å hjemmelagde knytebånd sammen med de mørke gardinene jeg har hengende ellers i året , ble et koselig julevindu syns jeg selv.

Veldig koselig nå som jeg har ligget mye på sofaen med infeksjon i reservoaret å ligge å se på det fine jule pynta vinduet. Formen begynner å bli bedre. Infeksjon som har herjet i kroppen i noen uker begynner å blekne litt igjen. Nå må jeg bare være forsiktig å ikke bruke for mye krefter og energi på en gang, så jeg blir syk igjen før jul. Etter en liten tur på jobb i går lå jeg til klokken var nesten et på formiddagen i dag. Å nå blir det mye sofaen frem til søndagen. Siden hytta vi har fått til hagen vår kommer i kveld med lastebil å kran. Å til søndagen skal jeg og min mamma prøve oss på lefse bakst for første gang på mange år. Det gleder jeg meg sykt mye til. Det er også viktig for meg å prioritere litt aktiviteter som gir mye glede, siden det også er mange dager jeg ikke greier så mye.

GOD HELG kommer oppdatering på hytta når den ankommer tunet vårt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *