God jul

Da var jammen lille julaften kommet å julekvelden ringer snart inn. Jeg har ikke vært så aktiv på siden her før jul. Både fordi jeg har vært en del syk i tarm reservoaret å sliten av dette. Og fordi jeg har prioritert å gjøre litt andre aktiviteter nå frem mot jul. Blitt noen runder intravenøst siste ukene før jul. Men likevel er jeg kjempe fornøyd siden jeg også faktisk har vært i god form innimellom slagene.

Jeg har prøvd å holde igjen på kreftene på de gode dagene slik at jeg ikke skulle falle langt tilbake å bli lenge dårlig, det tror jeg faktisk jeg har klart veldig bra. Så jeg tror Me sykdommen min er i en mer stabilt bedre fase nå, noe jeg har ventet på i mange år. Selv om jeg fort kan kjenne om belastningene blir for store, er det lettere å trekke seg tilbake i tide. Å jeg ligger ikke dårlig så lenge som før akkurat nå.

,

Siste ukene før jul har jeg både lagt inn litt jule bakst og juletre pynting med hvile dager imellom aktivitetene. Selv om flesteparten av julegavene ble handlet på nett, fikk jeg meg en liten tur med den sammenleggbare doningen på jule pyntet kjøpesenter, det syns jeg er veldig koselig å komme meg ut av bygda jeg bor i. Selv om langturer må begrenses veldig siden jeg blir så sliten etterpå, å da lett får infeksjon i tarm reservoaret mitt.

Sist uke laget jeg disse baileys kulene, veldig enkle å veldig gode snaks til jul. Oppskriften finner du her

I dag har min mann laget karameller oppskriften finner du her

Nå er det bare å nyte dagen før dagen med julete å hvile, å glede seg til julefeiring.

Nydelig å ligge på sofaen å titte på det flotte treet med alle gavene under, roen, stemningen før selveste kvelden er fin.

Ønsker dere alle en fin fredfull jule kveld. Og en liten ettertanke til alle de i verden som ikke har det like godt som meg selv i julen.

Ta vare på hverandre, jule klemmer fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *