Det var den sommerfuglen da

Etter en fin lang periode kom den forbannede møllen som jeg kaller meg når ting har blitt litt for mye. Bildet under til høyre er tatt i dag, bare for å vise forkjellen fra den gode perioden hvor kroppen fungerte sånn noenlunde, å hvordan man faktisk forfaller på null niks.

Jeg har alltid hatt dårlige dager imellom de gode etter jeg ble syk. Men nå kjenner jeg at jeg ikke greier å henge med lengre igjen. Jeg greier liksom ikke hente meg inn igjen mellom hver aktivitet. Å nattesøvnen uteblir også når kroppen blir for sliten. Jeg svetter som en gris på natten fordi kroppen jobber å prøver å fortelle meg at noe er i ferd med å gå galt igjen, Så nå må jeg bare kaste inn håndkle fra den lille jobben jeg tok på meg og alt annet for en stund, uansett hvor kos det var å føle at man greide å bidra litt i samfunnet der ute. Så er det ikke verd å risikere langvarig sengeleie med sykdom hver dag i årevis igjen. Det er nok i hverdagen som det er om man ikke skal provosere kroppen mer.

Så nå blir det intravenøst å mye hvile å se om det kan bidra til at formen kommer seg igjen. Å ta tiden til hjelp nok en gang, så håper jeg det ikke blir så lenge til jeg greier turer ut med lille Alvin igjen med doningen som jeg kaller rullestolen min, eller små turer til fots i nærmiljøet igjen.

 

2 kommentarer til «Det var den sommerfuglen da»

  1. uffameg Hilde, trist da. den lille jobben var nok å dra strikken litt langt da tydeligvis ,Håper du får kost deg med familie og hjem så mye du orker ,selv om du så gjerne vil mer <3 det får være det viktigste akkurat nå ,
    Godt å se at du fikk delta på jul og nyttår dette året ,
    Riktig god bedring framover og kos deg med lille Alvin <3

  2. Tusen takk for det kjære Mary <3 jeg har jo hatt den fineste julefeiringen ever, å gleder meg veldig over det. men må også innrømme at når motgangen da blir så stor å overveldende som nå da blir ting vanskelig. Men prøver så godt jeg kan å holde motet oppe. Det er kjempe viktig <3 klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *