Intravenøst å hvile

Da har uken gått med til å hvile både kropp og øyne. Så blir ikke så mye blogging nå, å min lille gode venn Alvin Malteser har gitt meg god pleie og omsorg han også. Hjemmesykepleien har vært her å koplet på intravenøst væske. Heldigvis så hjalp det en del på formen med hvile å væske, så da trengte jeg det nok denne gangen her.

Går som regel inn et par tre liter før jeg merker noe til intravenøst, så da trenger jeg det nok med jevne mellomrom selv i gode perioder. Jo mer jeg bruker kroppen jo mer intravenøst trengs for å holde meg på beina etter jeg fjernet hele tykktarmen er det vanskelig dette med væske balansen i kroppen. Å det resulterer i at Me symptomene kommer for full telling iblant.

jeg har også hatt en liten pause fra nitro og Ldn, å da blir også formen veldig dårlig. Det er anbefalt med behandlingspauser på ldn, men kjipt når man blir så redusert at man ikke greier noen ting som helst. Men glad for at jeg kastet inn håndkle tidlig nok til at jeg mest sannsynlig greier å stoppe nedturen å få kroppen på rett kjør igjen sakte men sikkert.

Fikk så nydelige roser av en flott dame her i bygda det var veldig koselig med en god bedring hilsen når formen ble så pass dårlig som den ble.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *