Vap

Bildet til venstre ser dere den sterile vap nåla ligger inne med koplinger som sitter på så lenge nåla ligger inne. Å høyre bilde er alt koplet fra, men vapen som er operert inn er godt synlig. Man ser tydelig kateteret å slangen på halsen. Ikke så pent men dette er noe som må bli der. Å det er noe jeg kan leve godt med så lenge jeg kan gjøre mere i hverdagen med fast intravenøst tilgjengelig til enhver tid.

Lenge siden sist nå 😍

Endelig blitt bedre å fått litt mer krefter etter jul i fjor 😜 ting tar tid når man får en sånn kjempe smell som det ble denne gangen.

Begynner å få litt uttelling av intravenøst fast hver uke 👍

I april fikk jeg operert inn ny veneport , så nå legger hjemmesykepleien inn vapnål å kopler sterilt hver mandag. Så kan jeg kople av og på selv resten av uken. Kjempe kjekt å lære dette selv. Jeg har jo hatt vap før også men hadde glemt litt av den sterile prosedyren med av/på kopling, men nå sitter det.

Så nå skal jeg nyte den sommeren som er igjen 😍 med familien min og lille Alvin Malteser 🌷