Litt om meg selv

Hei

jeg ser på meg selv som en energisk dame, med mye livsgnist og viljestyrke. Jeg gir aldri opp uansett gode eller dårlige dager, tror jeg iallefall. Men ulcerøs kollit og mage tarm operasjoner har gitt livet mange utfordringer.  Kroppen blir sliten av år med mye sykdom. Å har pådratt meg en Me diagnose på toppen av alt.  Å hodet vil mer enn kroppen orker.

Jeg har to voksne barn en omsorgsfull mann som har vært ved meg i tykt og tynt. Jeg har også en liten hund på 2,2 kg som gir mye glede og varme både i gode å dårlige perioder av livet.  Hunden vår heter Alvin å er en blanding av malteser og chiuhuahua. han kan du følge på instagram. Til venstre her på siden under kategorier om du vil det. Min mann drifter mye av bildene på Alvin sin side, å absolutt verd en titt mange flotte natur opplevelser.

Jeg har alltid syns sosiale medier er gøy å vil derfor lage denne hjemmesiden å blogge her. I perioder kan jeg bli litt fraværende pga. dårlig helse. Men det tar jeg som det kommer, oppdateringer kommer iallefall når det passer seg sånn.

Å husk at en blogg er bare brudd stykker av noens liv, på både gode å vonde dager.

Jeg vil blogge om både det vonde i livet å alt det gode i livet som man fortsatt kan nyte om man er mye syk i perioder. Man kan leve et verdig liv med nedsatt funksjonsevne <3 tenker jeg.

Å heldigvis innebærer livet med sykdom gode perioder hvor jeg overtar min egen kropp, å i vonde perioder overtar sykdommen min kropp å jeg blir lagt på vent, å livet på vent til dagene snur. Som av erfaring tar alt fra en dag til måneder eller i verste fall år.

Her inne vil det komme en del om mat og oppskrifter jeg bruker, siden jeg er blitt veldig engasjert i å tilføre kroppen gode næringsstoffer å vitaminer, for mest mulig energi til kroppen.

Å litt strikketøy å oppskrifter av de tingene jeg lager. Å mer til etterhvert under kategorier tii venstre  her av de tingene som jeg kan glede meg over i livet mitt.

jeg syns også det er utrolig gøy å ta bilder med mobil. Jeg er nå blitt litt sterkere enn før å kan gå korte turer på gode dager, om jeg bare får hvile etterpå. Men på lengre turer bruker jeg en elektrisk scooter fra hjelpe middel sentralen for å spare på kreftene til andre ting.

Bildene finner du også under kategorier sammen med andre ting.

HA EN FIN DAG